Podczas szkolenia przekażę Ci niezbędne umiejętności, abyś mógł/a stworzyć aż 12 unikalnych deserów, które wykorzystasz na słodkim stole. Nauczysz się jak przygotować: ptysie, eklery, cakepopsy, makaroniki, monoporcje, donuty, desery słoiczkowe, tartaletki, bezy. Poznasz receptury, któe będa bazą do tworzenia nowych smaków i połączeń.
Oprócz wiedzy cukierniczej, zdobędziesz wiedzę odnośnie aranżacji słodkiego stołu. Pokażę Ci jakie naczynia warto posiadać.
Słodkości wykonane podczas szkolenia zabierzesz ze sobą do domu.
Kursy odbywają się we Wrocławiu i trwają 2 dni. około 9-10 godzin/dzień. Rezerwacja miejsca jest możliwa poprzez kontakt mailowy bądź instagramowy.
Chcesz dowiedzieć się jakie terminy są dostępne? Skontaktuj się ze mną!
Dołącz do naszej społeczności i rozwijaj swoje umiejętności wypieku tortów!
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.